De Zwaluwen zijn d’r weer!


Na een lange koude winter, zijn ‘onze’ zwaluwen er weer. Ik hoop dat er nog meer komen, want er zijn nu nog maar 4. Afgelopen herfst waren er toch bijna 20! We zullen zien

pc gr. Koeienboer Jannes 

Update: Inmiddels zijn er nu meer zwaluwen(15!) binnen komen vliegen, ze vleigen inmiddels ook weer rond in de ligboxenstal. Makkelijk zulke natuurlijke vliegenvangers. We hebben geen last van de vogelpoep van de zwaluwen, tenzij je iets onder hun nest parkeerd. Altijd beter dan een flats uilenpoep, dat is pas echte shit.

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in op de Boerderij. Bookmark de permalink .

3 reacties op De Zwaluwen zijn d’r weer!

  1. Judith zegt:

    Leuk! Boeren zwaluwen!Die hadden wij ook altijd in de paardenstallen zitten.Gaf wel een troep op de paardenruggen, haha.

  2. richtje zegt:

    Ja, leuk he die zwaluwen?Mmmm, dan is het dus nu zomer…

  3. gewoonanneke zegt:

    Wat een leuke site over het boerenleven. Heb nog steeds een uitnodiging van een boer hier in de buurt om een keer de zwaluwen in zijn stal te komen fotograferen. Helaas dit jaar door omstandigheden niet gelukt maar hou hem zeker te goed. Het blijven mooie vogels die aan alle kanten langs me heen scheren als ik door de polder fiets. Leuk dat je op mijn site even kwam kijken. Was jammer dat ik geen foto kon maken van de koe die dat kalfje zo uit de sloot viste. Had dat nog nooit gezien> Wel koeien in de sloot maar dit nog nooit……. een bijzondere belevenis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s