Ik ben (g)een boerin-dag, 28 mei 2010


Vorig jaar heeft Martine Kruider, boerin en journaliste, de 1ste Ik ben (g)een boerin dag georganiseerd in Flevoland, haar provincie. Dit was een succes. Dit jaar is deze bijzondere dag in Brabant!

Het is een heel drukte op de boerderij: gezin, huishouden, bedrijf, eigen baan. Maar is het ook niet eens tijd om een dagje aan jezelf te besteden? Gewoon even niet alle drukte rondom de boerderij maar een dagje met vrouwen die in dezelfde situatie zitten als jij met herkenbare ervaringen en verhalen. Deze dag staat in het teken van Schoonheid van binnen en buiten. Allerlei leuke workshops waarin je persoonlijk advies krijgt over je houding, welke kleuren en kledingstijl bij je passen, make-up en als je altijd al een keer hebt willen schilderen dan is dit je kans. Kortom de moeite waard!

Dus woon je op de boerderij of ben je nieuwsgierig naar het leven op het platteland? Dan is het zeker de moeite waard om naar de Ik ben (g)een boerin dag op vrijdag 28 mei te komen.

Inschrijven? Dit kan via www.ikbenboerin.nl

Datum: vrijdag 28 meiTijd: 10.00-16.00 uur

Locatie: Herberg de Brabantse Kluis in Aarle Rixtel www.brabantsekluis.nl

Groeten Koeienboer Jannes

Advertenties

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Vrije tijd. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s