Gallon smashing.


Koeienboer Jannes

melkveebedrijf Stelling

CO2C

Dat de Harlem shake steeds verder en verder uitgemolken wordt, mag duidelijk zijn. Enkele basisscholen schrappen zelfs lessen om mee te kunnen doen aan de hype, in het kader van “op een creatieve manier de sfeer in de school verbeteren”.

Echter moet deze hype plaatsmaken voor een volgende, namelijk het Gallon smashen. (alvast de aanrader dit niet met je basisschool te gaan doen). Dat houdt het volgende in: Door een willekeurige winkel lopen en daar zo hard mogelijk grote flessen met vloeistof stukgooien, dit terwijl je doet alsof je uitglijdt.

Inmiddels is het filmpje via verschillende social media al honderd-duizenden keren bekeken en gedeeld.
Het Amerikaanse fenomeen is inmiddels ook door de Belgische en Nederlandse media gespot en ook duiken er op twitter steeds meer tweets op gerelateerd aan de opkomende hype.

Inmiddels is een youtube-account geopend waar de filmpjes verzameld worden, dus mocht je je geroepen voelen de lokale buurtsuper te gaan terroriseren, suit…

View original post 1 woord meer

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Amusement, Computers en internet, Eten en drinken, Twitter, Uncategorized, Vrije tijd en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s