MAN en Van Doorn Agri vormen efficiënt duo


alexmiedema

Melktransporteur Van Doorn Agri in Soest heeft onlangs de zesde MAN truck in vier jaar tijd afgeleverd gekregen van MAN dealer Roordink Bedrijfswagens. Dankzij zijn lage gewicht voldoet de MAN TGS 18.400 EfficientLine ruimschoots aan de eisen die zuivelproducent Campina aan zijn vaste transportpartners stelt op het gebied van het ledig gewicht van de truck.

“Van Doorn Agri is weliswaar een zelfstandige onderneming, maar wij rijden onder de vlag van Campina. Wij zijn de vaste melktransporteur voor de regio Midden-Nederland en moeten aan strenge eisen voldoen”, vertelt directeur-eigenaar Sjaak van Doorn. “De belangrijkste voorwaarde is dat het ledig gewicht van de trekker-opleggercombinatie maximaal 15.500 kilo bedraagt.”
Volgens Sjaak van Doorn is zijn nieuwe MAN TGS 18.400 4×2 EfficientLine de ideale trekker: “Met deze MAN voldoen wij ruim aan de door Campina gestelde norm. Hij weegt slechts 6.800 kilo, terwijl de gloednieuwe, hypermoderne 36 kuub-tankoplegger 8.160 kilo in de schaal legt…

View original post 89 woorden meer

Advertenties

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Eten en drinken, op de Boerderij, Reizen, Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s