Rabarber aardbeien crumble


Via @keukengeheim

Keukengeheim

keukengeheim aardbeien rabarber crumble Tijdens mijn verblijf in New York (ik beloof dat ik daar in de loop van de week nog een bericht over schrijf) ontving ik een app-je van een dorpsgenoot: of ik rabarber wilde hebben. Natuurlijk wil ik dat! Er is niets lekkerder dan deze heerlijke groente die al zo vroeg in het voorjaar (eerst uit de kas, later van de koude grond) is te oogsten. Het geeft mij het ultieme voorjaarsgevoel. Afgelopen zaterdag heb ik de prachtige rode stengels snel opgehaald en gisteren heb ik daar een heerlijke rabarber aardbeien crumble mee gemaakt. Een recept dat ik eigenlijk ieder jaar in het rabarber seizoen opnieuw maak. Het is de combinatie van de frisse rabarber en de zachte, zoete aardbeien met daarop een krokant laagje. Het is een match made in heaven. Eventueel kun je er nog wat crème fraîche of een bolletje vanille ijs aan toevoegen, maar noodzakelijk is het…

View original post 121 woorden meer

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s