Eilandspoldertocht


Welkom bij mijn beestenboel

Het is al weer flink wat jaren geleden dat de Eilandspoldertocht op de schaatsen kon worden gereden. Als alternatieven zijn er inmiddels de georganiseerde wandeltochten en fietstochten bijgekomen. Al weer meerdere jaren op rij stellen wij ons land open voor een georganiseerde mtb fietstocht. Georganiseerd door wielerclub Tandje-erbij, plaatselijke ondernemers en veel vrijwilligers.

tourtocht

Dit keer weer met het mooiste weer wat je maar kunt wensen. De fietsers worden van de weg af het erf op gewezen alwaar ze door de koeienstal mogen fietsen.

doordestal

Om ze af te remmen, zodat ze niet al te hard de stal in komen plaatsen we grote strobalen voor de ingang zodat er een scherpe bocht gemaakt moet worden.

fietsers door de stalfietsers door de stal2

De koeien zijn vlak van te voren op de hoogte gebracht door meneer de boer die zelf ook even met zijn mountainbike een paar keer op en neer door de stal is gefietst.

intland

Bij binnenkomst in de…

View original post 81 woorden meer

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s