ABO lichtroute – Boeren en tuinders pakken uit met kerst


ABO lichtroute

  • Ooststellingwerf
  • 19 december van 19 tot 22 uur

De ABO organiseert een lichtroute langs agrarische en/of aanverwante bedrijven waarbij boerderijen en landbouwmachines in het licht worden gezet.

— Lees meer op boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl/evenement/abo-lichtroute/

De ABO pr groep organiseert dit keer een autoroute langs mooi verlichte boerderijen, verschillende Agrarische bedrijven en Landbouwmachines. Er zijn letters verstopt waar u mee kan puzzelen. Welke boodschap moet er komen te staan? Onderweg kan er ook gebruik gemaakt worden van de Izi.travel app voor een audio tour zodat je onder het rijden leuke weetjes te horen krijgt over de bedrijven waar je langs rijdt. De verlichting is aan van 19u- 22u. Het is een mooie ronde door onze gemeente Ooststellingwerf. U mag zelf kiezen waar en hoe laat u start.

We hopen dat u zo een leuke avond hebt, laat u verrassen!

*De ABO staat voor Agrarische Belangenbehartigingsorganisatie Ooststellingwerf. De PR commissie heeft als doel de boer burger verbinding tot stand te brengen. Je kan ons kennen van de ABO Doe dag/ boerderijdag met streekmarkt en onze medewerking aan de verschillende vierdaagses waarbij we zuivel uitdelen en een kijkje op een boerderij geven.

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Amusement, op de Boerderij, Reizen, Uncategorized, Verbreding/Tweede tak, Vrije tijd en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s