Koeien geven geen melk!


Koeien geven geen melk!

Het lijkt grappig, maar heeft een diepe moraal….

Een vader zei vroeger tegen zijn kinderen toen ze jong waren :-Als jullie allemaal de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt, vertel ik jullie het geheim van het leven. Op een dag toen de oudste 12 werd, vroeg hij angstig aan zijn vader wat het geheim van het leven was. De vader antwoordde dat hij het hem ging vertellen, maar dat hij het zijn broers niet mocht onthullen.

“Het geheim van het leven is dit: De koe geeft geen melk.” ′′ Wat zeg je?” vroeg de jongen ongelooflijk. “Zoals je het hoort, zoon: De koe geeft geen melk, je moet het uitmelken. Je moet ‘ s morgens om 4 opstaan, naar het veld gaan, vol mest door de kraal lopen, staart strikken, poten van de koe hobbelen, op de kruk zitten, emmer plaatsen en zelf het werk doen …”

Koeien geven geen melk!

Over Koeienboer Jannes

Jannes Stelling  @koeienboerjames Haule (Frl.), the Netherlands Als je goed bent voor de koe, is de koe goed voor you!!! agri koe melk kaas fryslan melkvee boer dairy farmer  www.koeienboer.tk Melkveebedrijf Stelling
Dit bericht werd geplaatst in Amusement, Eten en drinken, Herblogd, Koeien, op de Boerderij en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s